Kuldebølge i Texas februar 2021

Submitted by YellowDragon on Fri, 02/19/2021 - 08:03

I Texas står møllerne uden anti-icing anlæg, som de ellers gør i nord, da man har vurderet at is og frost aldrig bliver et problem... det gør det så de næste 30 år.
New York Times har allerede forsøgt at forklare det med at den globale opvarmning har destabiliseret arktis og jetstrømmen, så det bliver koldt længere syd på.
Hvis man følger de seriøse forskere på området, vil man vide at jetstrømmen (og ozonlaget) påvirkes af solens igangværende og kommende 'grand minimum' de næste ca. 35 år. Valentina Zharkova forudsagde for et par år siden at det ville starte i 2020 og at de næste 5 år ville vise om hendes teorier er rigtige. Det bliver spændende at se. Ikke mindst fordi det er Hard facts og ikke én eller anden fluffy klimamodel som vil forudsige klimaet om 100 år (uden at modellen iøvrigt kan forklare klimaet de seneste 10.000 år, som Zharkovas model kan)

Kan anbefale https://youtu.be/M_yqIj38UmY
(Læg mærke til diskussionen sidst i videoen hvor planetforskerne er kommet frem til de samme konklusioner baseret på planeternes bevægelse om solen - hvilket også giver god mening da planeternes bevægelser påvirker solens magnetfelter)

Og lidt kortere version:
https://youtu.be/FkGhLaQ4pag

Tags